КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Сб, 2024-04-27, 21.08
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » Архів матеріалів
ВИБОРИ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ 2012
КОДЕКС ЧЕСТІ ВИБОРЦЯ

Український виборець:
Я, молода людина, яка вступаю до активного суспільного життя і бажаю жити у сучасному цивілізованому вільному суспільстві,
Я, людина у розквіті сил, розуму, талантів, яка бажаю досягти успішної самореалізації, ростити дітей в процвітаючій країні і мати змогу забезпечити їм гідну перспективу та захистити старість своїх батьків,
Я людина, що маю великий життєвий досвід і бажаю жити в заможній країні, яка захищає своїх літніх людей;
Бачачи, що сьогодні Народ, який має освіту, розумні голови та роботящі руки, живе бідно та невпевнено, а країна, що має прекрасні землі та найбільшу територію в Європі з прекрасним кліматом і ресурсами, залежить від запозичок та є малоуспішною;
Розуміючи, що таке можливо тільки там, де процвітають неправда, користолюбство, громадянська неосвіченість та роз’єднаність і де керує неефективна влада;
Віддаючи собі звіт в тому, що з ... Читати далі »
Переглядів: 618 | Додав: Steping | Дата: 2012-10-26 | Коментарі (0)

Судді дали 2 роки умовно депутату райради Тарану, який розстріляв з автомата чоловіка на очах у його дружини та малолітньої дитини. Згодом Апеляційний суд скасував цей вирок і дав 14 років тюрми.

Вища рада юстиції (ВРЮ) внесе подання до Верховної Ради про звільнення трьох суддів Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області за порушення присяги.

ВРЮ просить звільнити суддів Андрія Козака та Наталю Середню, що засудили в березні 2012 року Олександра Тарана, депутата Софійського райради на два роки умовно.

- Суд переглянув вирок депутату, який отримав 2 роки умовно за вбивство (відео)

Конфлікт, який забрав життя 27-річного жителя села Новоподільське, мав мі ... Читати далі »
Переглядів: 653 | Додав: Steping | Дата: 2012-10-18 | Коментарі (0)

Громадянська Асамблея України звертається до політиканів, які забули, хто є носієм прав у країні, згадати, що вони обрані, як слуги народу і вільна думка вільного народу є головним підґрунтям демократії і розвитку суспільства.
Сьогодні Ви хочете зухвало відібрати законодавчо та розтоптати фактично у народу його суверенні базові права:
СВОБОДУ ДУМКИ, приймаючи закон про наклеп, нехай хоч і в першому читанні;
СВОБОДУ ЗІБРАНЬ, уперто протягуючи одіозні норми закону про мирні зібрання;
СВОБОДУ ВІЛЬНОГО ВИБОРУ, запроваджуючи відеокамери тільки під час голосування, і не чуючи вимог суспільства забезпечити, в першу чергу, спостереження за перебігом підрахунку голосів.
Ви хочете відібрати у народу можливість вільно ФОРМУВАТИ СВОЮ ДОЛЮ І ВІДПО ... Читати далі »
Переглядів: 681 | Додав: Steping | Дата: 2012-10-07 | Коментарі (0)

10 вересня 2012 року представники Криворізького міського правозахисного товариства разом з журналістами, представниками інших правозахисних, громадських організацій, активістами руху "Чесно”, організації "Опора”,депутатського корпусу міста зустрілися із представниками Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) довгостроковими спостерігачами Тімко Білйарскі та Крістіною Чебеш.
Під час зустрічі було обговорено та скоординовано дії стосовно проблемних питань, порушень, які виникли у ході виборчого процесу на території Кривого Рогу та вже зафіксовані активістами.

Переглядів: 631 | Додав: Steping | Дата: 2012-09-12 | Коментарі (0)

24 серпня представники громадських, політичних організацій та небайдужі громадяни Кривого Рогу долучилися до "параду вишиванок" з нагоди 21-ої річниці відновлення державності України.
Після "параду", під час імпровізованого мітингу біля будівлі міськради, член КРМПТ Петро Лисенко привітав із святом усіх борців за Незалежність України і нагадав присутнім про те, що "з формальним відновленням державності 24 серпня 1991 року Україна ще й досі не набула справжньої державної незалежності. Тому сьогодні ми єднаємося саме для того, щоб цю мрію багатьох українців перетворити в реальність..."
Знаковим моментом під час спільних дій Криворізьких патріотів у цей день стала ініціатива учасника історичних подій 24 серпня 1991 року у Верховній Раді Народно ... Читати далі »
Переглядів: 634 | Додав: Steping | Дата: 2012-08-25 | Коментарі (0)

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
08.08.2012 № 684
Про дострокове припинення діяльності
Громадської ради при МВС

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від З листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 25 січня 2011 року було створено Громадську раду при Міністерстві внутрішніх справ України (далі — Громадська рада, Рада). Мета створення цього постійно діючого колегіального виборного консультативно-дорадчого органу - забезпечення участі громадян у формуванні та реалізації державної політики.

Міністерством внутрішніх справ для забезпечення діяльності Громадської ради та налагодженням взаємодії з нею було вжито ряд організаційних і практичних заходів.

Зокрема, наказом МВС від 29 лютого 2012 року № 166 «Про забезпечення взаємодії та координацію роботи» відповідал ... Читати далі »
Переглядів: 738 | Додав: Steping | Дата: 2012-08-14 | Коментарі (0)

5 серпня у Кривому Розі відбудеться презентація руху ЧЕСНО та результатів громадського аудиту парламентарів для журналістів, представників громадських організацій та політичних партій.

Зустріч відбудеться: 5 серпня о 14-00 за адресою - просп. Металургів, 40 (р-н 95 кварталу), мала зала готелю «Аврора». Реєстрація учасників починається о 13.30

Презентувати рух ЧЕСНО та відповідати на запитання гостей буде один з ініціаторів руху – Олег Рибачук.

Також у рамках зустрічі відбудеться діалог з громадськими активістами Кривого Рогу та створення місцевої координаційної ради ЧЕСНО.

Запрошуємо представників громадських організацій, засобів масової інформації та політичних партій приєднатися до дискусії та висловити свою думку ... Читати далі »
Переглядів: 640 | Додав: Steping | Дата: 2012-08-03 | Коментарі (0)

Відповідно до Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» вищим спеціально уповноваженим органом державного управління в сфері охорони навколишнього природного середовища та використання природних ресурсів є відповідне міністерство та його органи на місцях і ІНШІ (виділ. нами) державні органи, до компетенції яких віднесено здійснення зазначених функцій.
Існуюче природоохоронне відомство України перебуває в стані цілковитого розбалансування. Його зовнішніми ознаками є майже щорічна зміна керівників міністерства, призначення їх за квотним партійним принципом, безперервне реформування міністерських структур, регулярне невиконання державних програм і міжнародних зобов'язань та інше.
Історія освоєння родовища гранітів «Недайво ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: Steping | Дата: 2012-08-03 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »