КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Сб, 2024-04-27, 21.22
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » Архів матеріалів
15 БЕРЕЗНЯ 2013 РОКУ ВІДБУЛОСЬ ПІКЕТУВАННЯ ГРОМАДСЬКІСТЮ КРИВОРІЗЬКОГО МІСЬКОГО УМВС З ВИМОГОЮ ПРО ПРОЗОРЕ, ЧЕСНЕ, НЕУПЕРЕДЖЕНЕ РОЗСЛІДУВАННЯ СПРАВИ ПРО ВБИВСТВО ВІДОМОГО ЕКОЛОГА , ГРОМАДСЬКОГО ДІЯЧА - БОРЦЯ ЗА ЕКОЛОГІЧНУ БЕЗПЕКУ ВОЛОДИМИРА ГОНЧАРЕНКА, ЯКИЙ ЗАГИНУВ ВІД РУК НЕВІДОМИХ ЗЛОЧИНЦІВ НА ПОЧАТКУ ВЕРЕСНЯ 2012 РОКУ.



Переглядів: 609 | Додав: Steping | Дата: 2013-03-16 | Коментарі (0)

Моніторингова група проекту «Оцінка екологічної складової двостороннього співробітництва між Україною та ЄС» підготувала проект моніторингового звіту, що включає оцінку (у формі таблиць) щодо кожного оцінюваного питання (16 пріоритетів Порядку денного асоціації та два питання Дорожньої карти Східного партнерства).

Проект реалізується в рамках Робочої групи 3 «Довкілля, зміна клімату та енергетична безпека» Національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства та здійснюється за фінансової підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».

Проект моніторингового звіту

Наразі ві ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: Steping | Дата: 2013-03-03 | Коментарі (0)

За вимогою прокуратури Дніпропетровської області Державною фінансовою інспекцією в Дніпропетровській області проводиться перевірка щодо законності реорганізації та скорочення мережі медичних закладів області, ефективного використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. За результатами проведеної перевірки буде вирішено питання про наявність підстав для прокурорського реагування.

Прес-служба прокуратури області
718-13-16
Переглядів: 790 | Додав: Steping | Дата: 2013-01-31 | Коментарі (0)

За цими посиланнями в мережі Інтернет - (http://www.kr2012.com/news....p - виставлено матеріал, який зробили журналісти передачі «Агенти впливу» (канал НТН). Він – про нещодавні події, які розгорнулися в Кривому Розі та в Києві. Зрозуміла річ, що ми до уваги наших читачів пропонуємо у короткому викладі журналістів згаданої передачі – про Кривий Ріг.
«Експерти заговорили про цілком офіційне та відкрите обкрадання нас із вами на неймовірні суми Два з половиною мільйона гривень надприбутків – і це тільки в одному, середньому за українськими мірками місті. І якщо в київських судах розгля ... Читати далі »
Переглядів: 720 | Додав: Steping | Дата: 2012-11-14 | Коментарі (0)

У Кривому Розі наприкінці листопада Криворізьке міське правозахисне товариство і Криворізьке міське об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА знову пропонують учням шкіл і студентам вишів мандрівний фестиваль-показ документальних фільмів. Це кращі фільми Міжнародного фестивалю «Дні документального кіно в Україні», і це видовище ми традиційно (уже поспіль вшосте в Кривому Розі) називаємо фестивалем правди.
Як уже вималювалося у нас під час цих показів, головну увагу організатори мандрівного фестивалю звертатимуть на захист прав людини (а точніше – прав дитини). Адже не секрет, що із правами дитини – далеко не все гаразд у нашому величезному індустріальному місті «руди й металу», в центрі гірничо-металургійного комплексу всієї України. Гадаємо, що піднят ... Читати далі »
Переглядів: 715 | Додав: Steping | Дата: 2012-11-14 | Коментарі (0)

Два тижні минуло з того часу, як у місцевих ЗМІ Кривого Рогу («Домашняя газета» і «Вестник Кривбасса») зявилися публікації про протест і обурення мешканців мікрорайону Всебратське-2 («Макулан») діями посадових осіб виконкому Центрально-міської районної у місті ради під заголовками: «Народ восстал против «нужника» и «сімейки», «Где поставить туалет?», «Семейка» для людей. Тогда почему люди против?». Але мало хто звернув увагу на ту обіцянку, яку 25 жовтня дала голова виконкому Ірина САЛТОВСЬКА під час зустрічі з мешканцями мікрорайону. Вона пообіцяла протягом двох тижнів надати конкретну відповідь мешканцям стосовно висловлених ними вимог. І ці вимоги стосувалися не тільки побудови об’єктів на території мікрорайону… Однак за цей час люди відповіді так і не отримали, тож 12 листопада 2012 р ... Читати далі »
Переглядів: 744 | Додав: Steping | Дата: 2012-11-14 | Коментарі (0)

25 жовтня мешканці житлового масиву Макулан ("Всебратське-2") висловили протест голові виконкому Центрально-Міської районної у місті Кривому Розі ради Ірині Салтовській з приводу початку незаконнного (без погодження з мешканцями масиву) будівництва магазину мережі "Семейка" та туалету біля будинку №49.
Тим самим мешканці довели, "що визнання гідності, яка властива всім членам людської сім'ї, і рівних та невід'ємних їх прав є основою свободи, справедливості та загального миру" та здійснили своє "право на захист життя, на свободу і на особисту недоторканність", захистили не тільки матеріальні, але й моральні інтереси які проголошені Загальною декларацією прав людини.



Переглядів: 654 | Додав: Steping | Дата: 2012-11-02 | Коментарі (0)

Шановні члени виборчих комісій всіх рівнів!

Ви присягнули Українському народу і взяли на себе відповідальність виконувати свої обов'язки, виходячи з принципів верховенства права, законності, об'єктивності та неупередженості, забезпечувати реалізацію і захист виборчих прав громадян України.

Громадянська Асамблея України, Комітет Виборців України, Громадянська мережа «Опора»

Підтверджуючи Вашу відповідальність перед кожним виборцем, перед громадами сіл, селищ, міст та всього народу України за забезпечення чесних, вільних, справедливих виборів,

Застерігаючи, що спотворення волевиявлення народу, шляхом підготовки маніпуляцій або їхнього допущення є тяжким злочином перед суверенною волею конкретного виборця і народу загалом,

Визнаючи, що від Вашої чесності, незалежності та принциповості, в значній мірі залежить доля виборів, а значить подальша доля дітей і країни

Закликає Вас не змінити своїй присязі :
Чесн ... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додав: Steping | Дата: 2012-10-26 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »