КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Чт, 2024-03-28, 15.37
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » 2012 » Серпень » 3 » 5 серпня у Кривому Розі відбудеться презентація руху ЧЕСНО. РУХ ЧЕСНО ПРЕЗЕНТУЄ АУДИТ ДЕПУТАТІВ У КРИВОМУ РОЗІ.
14.17
5 серпня у Кривому Розі відбудеться презентація руху ЧЕСНО. РУХ ЧЕСНО ПРЕЗЕНТУЄ АУДИТ ДЕПУТАТІВ У КРИВОМУ РОЗІ.
5 серпня у Кривому Розі відбудеться презентація руху ЧЕСНО та результатів громадського аудиту парламентарів для журналістів, представників громадських організацій та політичних партій.

Зустріч відбудеться: 5 серпня о 14-00 за адресою - просп. Металургів, 40 (р-н 95 кварталу), мала зала готелю «Аврора». Реєстрація учасників починається о 13.30

Презентувати рух ЧЕСНО та відповідати на запитання гостей буде один з ініціаторів руху – Олег Рибачук.

Також у рамках зустрічі відбудеться діалог з громадськими активістами Кривого Рогу та створення місцевої координаційної ради ЧЕСНО.

Запрошуємо представників громадських організацій, засобів масової інформації та політичних партій приєднатися до дискусії та висловити свою думку щодо якості чинного та майбутнього парламентів.

За детальною інформацією щодо заходу звертайтеся, будь ласка, до Коробка Миколи Івановича, голови Криворізького міського правозахисного товариства.

т. 097-0359171
prosvita_kmo@ukr.net
m.i.korobko@gmail.com



Додатково:
•Громадянський рух ЧЕСНО започатковано групою зацікавлених активістів спільно з представниками партнерства «Новий Громадянин» у жовтні 2011 року. Мета Руху - активізувати суспільство, щоб очистити майбутній парламент від недостойних депутатів.
•Учасники Руху розробили для кандидатів громадські шість «критеріїв доброчесності» та публічно закликали всі політичні сили визнати критерії та керуватися ними під час формування партійних списків:
1.Відсутність фактів порушень прав і свобод людини;
2.Відповідність задекларованих доходів та майна способу життя;
3.Незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців;
4.Особисте голосування в парламенті;
5.Непричетність до корупційних дій;
6.Участь у засіданнях парламенту та роботі комітетів.
•Перші результати дослідження чинних парламентарів на відповідність «критеріям доброчесності» були презентовані 23 липня та містяться на офіційному сайті руху – www.chesno.org. Під час другого етапу дослідження активісти руху ЧЕСНО дослідять кандидатів від усіх політичних сил.
•Рух не підтримує жодного політика чи політичну силу, його представники не будуть балотуватися до Верховної Ради України.


Переглядів: 638 | Додав: Steping | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: