КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Пт, 2024-04-26, 17.24
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » 2012 » Березень » 28
Для того, щоб продемонструвати як має відбуватись установчий процес ми ініціюємо скликання Громадянської Конституційної Асамблеї, організація діяльності якої має об’єднати громадські ініціативи щодо реформування Конституції..

Конституція – це основні правила співжиття, що схвалюються й дотримуються суспільством, і на базі яких розвивається держава. Україна потребує нової Конституції – не компромісу кланів, а справжнього нового суспільного договору.

Конституція має гарантувати свободу особи і народу та реалізувати запит громадян на становлення й розвиток української держави. Саме тому нова Конституція має бути розроблена не адміністрацією Президента і ухвалена не Верховною Радою чи маніпулятивним референдумом, а виключно Конституційною Асамблеєю – виборним установчим органом, як ... Читати далі »
Переглядів: 625 | Додав: Steping | Дата: 2012-03-28 | Коментарі (0)

Криворізький районний суд кваліфікував дії депутата як навмисне вбивство і присудив 14 років в’язниці. Однак після апеляції підсудного і повторного розгляду справу в іншому суді перекваліфікували на «перевищення меж необхідної оборони» і кардинально змінили вирок: три роки умовно. Екс-депутата відпустили просто із зали суду. У прокуратурі запевняють: для перекваліфікації справи не було ніяких підстав.

Дніпропетровськ – Жителі села Новоподільське на Дніпропетровщині готові до акцій громадянської непокори: днями село сколихнула звістка про екс-депутата місцевої райради, який за вбивство людини отримав три роки умовно. Раніше Олександру Тарану, якого на Дніпропетровщині називають «другим Лозінським», присудили 14 років ув’язнення, одна ... Читати далі »
Переглядів: 693 | Додав: Steping | Дата: 2012-03-28 | Коментарі (0)