КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Пт, 2024-05-03, 07.38
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » 2012 » Серпень » 03
5 серпня у Кривому Розі відбудеться презентація руху ЧЕСНО та результатів громадського аудиту парламентарів для журналістів, представників громадських організацій та політичних партій.

Зустріч відбудеться: 5 серпня о 14-00 за адресою - просп. Металургів, 40 (р-н 95 кварталу), мала зала готелю «Аврора». Реєстрація учасників починається о 13.30

Презентувати рух ЧЕСНО та відповідати на запитання гостей буде один з ініціаторів руху – Олег Рибачук.

Також у рамках зустрічі відбудеться діалог з громадськими активістами Кривого Рогу та створення місцевої координаційної ради ЧЕСНО.

Запрошуємо представників громадських організацій, засобів масової інформації та політичних партій приєднатися до дискусії та висловити свою думку ... Читати далі »
Переглядів: 640 | Додав: Steping | Дата: 2012-08-03 | Коментарі (0)

Відповідно до Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» вищим спеціально уповноваженим органом державного управління в сфері охорони навколишнього природного середовища та використання природних ресурсів є відповідне міністерство та його органи на місцях і ІНШІ (виділ. нами) державні органи, до компетенції яких віднесено здійснення зазначених функцій.
Існуюче природоохоронне відомство України перебуває в стані цілковитого розбалансування. Його зовнішніми ознаками є майже щорічна зміна керівників міністерства, призначення їх за квотним партійним принципом, безперервне реформування міністерських структур, регулярне невиконання державних програм і міжнародних зобов'язань та інше.
Історія освоєння родовища гранітів «Недайво ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: Steping | Дата: 2012-08-03 | Коментарі (0)