КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Сб, 2024-04-20, 00.04
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » 2013 » Липень » 6 » Учасники мітингу у Кривому Розі вимагають від Президента "нагородити активних учасників дій територіальної громади селища Врадіївка".(відео)
18.05
Учасники мітингу у Кривому Розі вимагають від Президента "нагородити активних учасників дій територіальної громади селища Врадіївка".(відео)
5 червня 2013 року у Кривому Розі на площі Горького (95 квартал) біля підземного переходу відбувся мітинг під час якого представники різних громадських організацій, партій та прості громадяни висловили своє обурення діями правоохоронних органів і зокрема МВС в останні часи як у місті так і по всіх регіонах України. Поштовхом для такого зібрання стали останні події на Миколаївщині в смт Врадіївка, де місцеві мешканці штурмували раівідділ міліції обурені тим, що представники місцевого відділку МВС згвалтували і намагалися вбити 29-річну місцеву мешканку Ірину Крашкову. 

Учасники мітингу прийняли резолюцію.

 

Президенту України 
Януковичу В.Ф. 
Резолюція мітингу громадян Кривого Рогу 
05.07.2013 року 
пл.М. Горького 

Ми громадяни, м. Кривого Рогу обурені свавіллям правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування селища Врадіївки Миколаївської області. Оголошуємо про свою цілковиту підтримку дій територіальної громади Врадіївки направлених на захист конституційних прав громадян. 

Вимагаємо від Президента України, як гаранта Конституції України, нагородити активних учасників дій територіальної громади селища Врадіївка за захист головних положень Конституції України, щодо прав та обов’язків громадян. 

Вимагаємо від державної влади України притягнути до відповідальності всіх держслужбовців, що забезпечували багаторічну діяльність на території громади Вродіївки злочинного угрупування в лавах правоохоронних органів України, а саме відставки Міністра внутрішніх справ України та Голови облдержадміністрації, а також негайного призначення позачергових виборів органів місцевого самоврядування. 

Вимагаємо притягнути до відповідальності посадових осіб правоохоронних органів України за бездіяльність в розслідуванні вбивства в серпні 2012 року відомого еколога Володимира Гончаренка. 

Вимагаємо звільнення з правоохоронних органів України та притягнення до відповідальності осіб Криворізького міського управління ГУМВС України що перешкоджали проведенню мирних зборів громадян 27.03.2013 року біля будівлі міської ради Кривого Рогу 

Вимагаємо очистити лави криворізьких правоохоронних органів від наркоторговців та торговців металобрухтом, утримувачів ігрових залів та борделів, наглядачів над незаконною торгівлею перед міськими ринками та на стихійних ринках міста. 

 
Володимир Фоміцький (Ліга підприємців Кривого Рогу) зачитує резолюцію. 

ВІДЕО ПРО МІТИНГ У КРИВОМУ РОЗІ 05.07.2013
Переглядів: 624 | Додав: Steping | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: