КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Чт, 2024-04-25, 01.10
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » 2013 » Листопад » 7 » 9 листопада о 12:00 КР Партнерства “ВідріС” запрошує ЗМІ і всіх зацікавлених в екологічному благополуччі на фінальну зустріч громадськості.
20.24
9 листопада о 12:00 КР Партнерства “ВідріС” запрошує ЗМІ і всіх зацікавлених в екологічному благополуччі на фінальну зустріч громадськості.
Наближається до завершення строк виконання Партнерством «Відродження ріки Саксагань» («ВідріС») двох проектів, що реалізуються в партнерстві з польським Фондом Місць і Активних Людей (MiLA) і є співфінансованими з ресурсів програми "Підтримка Демократії”, що фінансується у рамках програми польського співробітництва розвитку Міністерства Закордонних Справ Республіка Польща в 2013 р. та з ресурсів Польсько-американського Фонду Свободи у рамках програми "Зміни в Регіоні, — RITA”, реалізованого Фондом Освіта для Демократії. 
Про те, які цілі ставили перед собою представники громадськості двох дружніх країн – Польщі та України і які результати досягнуті за підсумком майже річної діяльності в рамках виконання проектів буде обговорено в колі зацікавлених криворіжців безпосередньо на запланованій для облаштування під парк території на березі ріки Саксагань. 
Фінальна зустріч громадськості розпочнеться о 12 год. 9.11.2013 р. 
Збір учасників – поблизу зупинки транспорту міського сполучення «Габбро», в напрямку руху до 129 кварталу (5-й мікрорайон Зарічний). 
Запрошуються представники засобів масової інформації і всі зацікавлені в екологічному благополуччі. 

Координаційна рада Партнерства «Відріс»

Переглядів: 504 | Додав: politurka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: