КРИВОРІЗЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ
Чт, 2024-03-28, 22.13
RSS
, Гість
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу






НОВИНИ УГСПЛ











Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека



Головна » 2012 » Листопад » 14
За цими посиланнями в мережі Інтернет - (http://www.kr2012.com/news....p - виставлено матеріал, який зробили журналісти передачі «Агенти впливу» (канал НТН). Він – про нещодавні події, які розгорнулися в Кривому Розі та в Києві. Зрозуміла річ, що ми до уваги наших читачів пропонуємо у короткому викладі журналістів згаданої передачі – про Кривий Ріг.
«Експерти заговорили про цілком офіційне та відкрите обкрадання нас із вами на неймовірні суми Два з половиною мільйона гривень надприбутків – і це тільки в одному, середньому за українськими мірками місті. І якщо в київських судах розгля ... Читати далі »
Переглядів: 716 | Додав: Steping | Дата: 2012-11-14 | Коментарі (0)

У Кривому Розі наприкінці листопада Криворізьке міське правозахисне товариство і Криворізьке міське об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА знову пропонують учням шкіл і студентам вишів мандрівний фестиваль-показ документальних фільмів. Це кращі фільми Міжнародного фестивалю «Дні документального кіно в Україні», і це видовище ми традиційно (уже поспіль вшосте в Кривому Розі) називаємо фестивалем правди.
Як уже вималювалося у нас під час цих показів, головну увагу організатори мандрівного фестивалю звертатимуть на захист прав людини (а точніше – прав дитини). Адже не секрет, що із правами дитини – далеко не все гаразд у нашому величезному індустріальному місті «руди й металу», в центрі гірничо-металургійного комплексу всієї України. Гадаємо, що піднят ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: Steping | Дата: 2012-11-14 | Коментарі (0)

Два тижні минуло з того часу, як у місцевих ЗМІ Кривого Рогу («Домашняя газета» і «Вестник Кривбасса») зявилися публікації про протест і обурення мешканців мікрорайону Всебратське-2 («Макулан») діями посадових осіб виконкому Центрально-міської районної у місті ради під заголовками: «Народ восстал против «нужника» и «сімейки», «Где поставить туалет?», «Семейка» для людей. Тогда почему люди против?». Але мало хто звернув увагу на ту обіцянку, яку 25 жовтня дала голова виконкому Ірина САЛТОВСЬКА під час зустрічі з мешканцями мікрорайону. Вона пообіцяла протягом двох тижнів надати конкретну відповідь мешканцям стосовно висловлених ними вимог. І ці вимоги стосувалися не тільки побудови об’єктів на території мікрорайону… Однак за цей час люди відповіді так і не отримали, тож 12 листопада 2012 р ... Читати далі »
Переглядів: 738 | Додав: Steping | Дата: 2012-11-14 | Коментарі (0)